Websites

Ten Doele

tendoele.be

In Blankenberge opende een nieuw toprestaurant zijn deuren. WebQ zorgde voor een nieuwe website met een beheerpaneel.

Doordat de menu's doorheen het jaar veranderen, wilden ze de aanpassingen op hun website zelf kunnen invoeren. Dit kunnen ze nu gemakkelijk zelf doen via het beheerpaneel.

Open Project  +

Makkelijk te gebruiken

Inhoud die u kunt aanpassen met het beheerpaneel (CMS)

Zeg vaarwel tegen onhandige, lastige content management systemen. Ons CMS is eenvoudig, goed gepland en ongelooflijk intuïtief.

Veel van onze klanten hebben zelfs geen enkele training nodig om hun eigen website-inhoud te bewerken en zijn geschokt door de eenvoud van het proces. Meld u aan, kies het gedeelte van de site dat u wilt bewerken en breng uw wijzigingen aan. U kunt gemakkelijk een voorbeeld van de wijzigingen bekijken voordat deze live gaan en wijzigingen ongedaan maken als u een fout maakt. Alle delen van het CMS zijn aangepast en ontworpen om te voldoen aan de behoeften van uw specifieke site.

Support

Dus uw site is voltooid, wat nu? Onze relatie met onze klanten eindigt niet bij de lancering. Uw website is een investering en voortdurende zorg en aanpassing zijn noodzakelijk om uw rendement te maximaliseren. Wij bieden de voortdurende ondersteuning die uw website nodig heeft.

  • Volledig beheerde hosting
  • CMS-ondersteuning en updates
  • Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
  • Verkeersanalyse en conversies
  • Back-up en herstel van de site en de database
  • Integratie met derden, inclusief betalingsgateway, CRM, sociale netwerken en andere API-behoeften.
  • Browsercompatibiliteit voor zowel desktop als mobiele apparaten
 
WebQ website ontwerp en -ontwikkeling gaat hand in hand met onze andere tools en services. Onze Hosting biedt razendsnelle laadsnelheden voor uw website en zorgt voor de veiligheid van uw gegevens.

Prijs

Elk webproject is uniek. Daarom wordt de prijs van een website geval per geval bepaald, dit om een pakket op maat en een eerlijke prijs te garanderen. Of u nu op zoek bent naar een gloednieuwe website of gewoon uw oude wilt aanpassen, neem nu contact met ons op voor een advies en een gratis offerte.

Contacteer ons